Service & onderhoud

Al meer dan 40 jaar staat Gijsbers Installatietechniek bekend om zijn uitstekende service.

Bij ons komt u nooit in de kou te staan! Onze ervaren servicemonteurs zorgen voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw installatie. Of het nu gaat om een reparatie of storing, wij staan snel voor u klaar met een passende oplossing.

Bij ons kunt u terecht voor Service en Onderhoud aan verschillende systemen, waaronder:

  • CV-ketels
  • Warmtepompen
  • Airconditioning
  • Warmwatertoestellen
  • Mechanische ventilatie of WTW-systemen

Onderhoud voorkomt storingen

Bij Gijsbers weten we als geen ander hoe belangrijk het is om uw installatie periodiek te onderhouden. Zo voorkomt u dat de installatie verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen onnodig snel slijten. Bovendien wordt hiermee de kans op storingen beperkt. Wij bieden daarom verschillende onderhoudsabonnementen aan die bij uw wensen passen.

Onze abonnementen omvatten een periodieke onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten. Bij het Service en Onderhoud abonnement is tevens het verhelpen van storingen inbegrepen. De kosten per abonnement zijn afhankelijk van het type installatie en de leeftijd ervan. Wij bieden al onderhoudscontracten aan vanaf € 10,87 per maand.

Ook voor airconditioning hebben wij een passend onderhoudsabonnement. Zo blijft uw airconditioning altijd in topconditie.

Wilt u weten welk onderhoudsabonnement het beste bij uw situatie past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten staan graag voor u klaar