Airconditioning

Gijsbers heeft jarenlange ervaring met het installeren van airconditioningsystemen van Mitsubishi Electric. Deze systemen kunnen niet alleen koelen, maar ook verwarmen, wat handig is voor de winter.

Bij Gijsbers begrijpen we dat elke ruimte anders is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor al uw airconditioningbehoeften. Of het nu gaat om het koelen van uw slaapkamer, het verwarmen van uw kantoor of het reguleren van de luchtvochtigheid in uw winkel, wij hebben een airconditioningsysteem dat aan uw specifieke eisen voldoet.

Basis wand-unit van Mitsubishi Electric

Het aanbod van Gijsbers

 

Een basis wand-unit op een buiten-unit:

  • Basis wand-unit 2,5kW
  • Basis wand-unit 3,5kW
  • Basis wand-unit 5,0kW

Meerdere basis wand-unit’s op een buiten-unit:

  • Basis wand-unit 2x 2,5kW
  • Basis wand-unit 2x 2,5kW en 1x 3,5kW

Onze Basis Wand-units zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle vereisten voor efficiëntie en energiezuinigheid. Bovendien worden ze geleverd met een uitgebreide garantieperiode en kunt u rekenen op onze uitstekende service en ondersteuning.

Wilt u meer weten over ons assortiment van Mitsubishi Electric? Neem dan gerust contact op met onze experts of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Wist je dat?

Airconditioning niet alleen zorgt voor verkoeling op warme zomerdagen, maar ook uitstekend geschikt zijn voor het verwarmen van jouw ruimte in de winter? Deze systemen werken met warmtepomptechnologie, wat betekent dat ze efficiënter kunnen verwarmen dan traditionele verwarmingssystemen. Hierdoor kun je niet alleen genieten van een comfortabele temperatuur, maar ook geld besparen op jouw energierekening. Kies voor de airconditioningsystemen van Mitsubishi Electric en ervaar het zelf!