Hybride warmtepompen

Hybride warmtepomp

Gijsbers kiest voor hybride warmtepompen vanwege de duurzaamheid en besparing op energiekosten die deze oplossing biedt. Het is een goede keuze voor degene die willen bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd willen besparen op de energierekening. Gebruik onderstaande link om te berekenen hoeveel u kunt besparen.

 

 

Remeha

Het aanbod van Gijsbers

  • Elga Ace 4kW
  • Elga Ace 6kW

Ontdek de kracht van de Remeha Elga Ace warmtepomp. Dit innovatieve systeem biedt een duurzame en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van uw huis. Met de Remeha Elga Ace geniet u van optimaal comfort en bespaart u op uw energierekening. Ontdek de voordelen van dit toonaangevende systeem bij Gijsbers

Wist u dat?

Een Full Electric warmtepomp ook hybride aan te sluiten is op je bestaande cv-ketel, bij Gijsbers noemen we dit de hybride+ combinatie.

De hybride+ opstelling is een slimme keuze als je wilt verduurzamen maar je huidige cv-ketel nog niet aan vervanging toe is. Door deze combinatie te gebruiken, kan je tot wel 80% besparen op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu.

Bovendien ben je met deze opstelling voorbereid op de toekomst. Zodra je huidige cv-ketel versleten is, kan je deze vervangen door een tapwater boiler. Waardoor je de keuze hebt om nog verder te verduurzamen in de toekomst. Door nu te investeren in een hybride+ opstelling, ben je klaar voor de toekomst en kan je genieten van een duurzame en comfortabele woning.

 

Intergas

Het aanbod van Gijsbers

  • Xtend 5 kW

Met de Intergas Xtend add-on warmtepomp kun je verduurzamen en besparen op gas zonder je cv-ketel te vervangen. De warmtepomp en binnenunit kunnen gecombineerd worden met de meeste cv-ketels op de markt, maar werkt het meest optimaal in combinatie met een Intergas HRE, HReco of Xtreme.