Zonneboiler


Gijsbers is dealer van 2 merken zonneboilers:


1e Rivusol  Vacuümbuiscollectors 


Het comfort van duurzaam warm water


Met een zonneboiler van Rivusol kies je voor duurzaamheid en geluk. Neem een warme douche of bad zonder rekening te houden met het verbruik van fossiele brandstoffen. Zonneboilers van Rivusol hebben, door het innovatieve gebruik van vacuümbuizen, een hoger rendement dan reguliere zonneboilers. Daarnaast zijn onze systemen in te passen in elk reeds bestaand systeem, waardoor je niets hoeft te vervangen. Ons systeem kan als ondersteuning van je huidige CV-installatie worden ingezet, maar is ook te gebruiken in combinatie met andere duurzame energiebronnen.


Besparen op elektriciteitskosten


Zonnewarmte van Rivusol is niet alleen een ecologisch verantwoorde oplossing voor warm water in je badkamer en keuken en voor je vloerverwarming, maar wist je dat je ook op je elektriciteitskosten kunt besparen als je je wasmachine en vaatwasser op het systeem aansluit? Het opwarmen van het water voor je wasmachine of vaatwasser gebeurt normaliter in de machine zelf, maar als je hiervoor warm water uit je boiler gebruikt, dan verbruikt de machine dus minder elektriciteit. Dat is dus dubbel voordeel.


 


2e HR-solar vlakke plaatcollectors 


NIEUW!  Zonnecollector op PV – paneel formaat


 Alweer een nieuwe innovatie van dé Nederlandse zonneboilerfabrikant HRsolar B.V. !


Vanaf 1 juli 2013 is HRsolar op de markt met een nieuwe collector naast de huidige HPC-2,5 (2,5 m2). Met afmetingen van 1630 mm x 990 mm (lengte x breedte) heeft deze HPC-1,6 hetzelfde formaat (1,6 m2) als een PV –zonnepaneel  voor het opwekken van stroom.


HRsolar komt hiermee tegemoet aan de vraag uit de markt om zonnepanelen voor stroom te combineren met de hoogste opbrengst van zonnecollectoren voor warm water.


Door de universele HRsolar dakhaak komt de collector zelfs in de meeste situaties in hoogte gelijk aan een PV-paneel op een railssysteem wat een zeer strak resultaat op het dak geeft (zie afbeelding).


Zeker naast de steeds meer gevraagde zwarte PV-panelen biedt de volledige zwarte collector van HRsolar esthetisch een schitterend aanzicht. Naast het esthetische aspect biedt het ook voordelen voor de dakbezetting wel of niet i.c.m. PV-panelen. De HPC-1,6 kan makkelijker worden geplaatst op daken waar minder oppervlakte beschikbaar is in verband met bijvoorbeeld een dakkapel.


De HPC-1,6 zal voorlopig alleen beschikbaar zijn voor Opdak montage met de dakhaak en kan daarmee zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.