Itho Daalderop

Itho Daalderop CV-ketels: standaard met tweede cv-zone

Itho Daalderop cv-ketels hebben een royale warmwatervoorziening en beschikken over een aansluiting voor een tweede cv-zone.

> Base Cube
> Comfort Classic

Er is altijd een passende HR-ketel voor uw situatie

Itho Daalderop heeft een breed assortiment HR-ketels. Wilt u genieten van een nieuwe Itho Daalderop cv-ketel zonder te investeren? Kies dan voor onze aantrekkelijke huuroplossing. Voor nog geen euro per dag kunt u genieten van een nieuwe Itho Daalderop cv-ketel zonder de kosten voor onderhoud en reparatie.

Hieronder ziet u de verschillende types
 

Itho Daalderop Base Cube

Vanaf € 30,44 per maand

De Base Cube is de zuinigste comfortketel van Nederland. Deze cv-ketel verbruikt bijzonder weinig energie en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Recente tests van KIWA wijzen uit dat de Base Cube het hoogste tapwaterrendement heeft op de Nederlandse markt. Dit houdt in dat de cv-ketel de minste energie nodig heeft om tapwater te bereiden.

Het weglaten van een aantal onderdelen zorgt ervoor dat de comfortketel Base Cube minder gevoelig is voor storingen dan de meeste andere cv-ketels. Tegelijkertijd verhoogt dit het bedieningsgemak. Door haar unieke eigenschappen is de Base Cube geschikt voor uiteenlopende woonsituaties en huishoudens.

Itho Daalderop Comfort Classic

Vanaf € 41,58 per maand

De Comfort Classic is de cv-ketel die in elke verwarmingswens kan voorzien. Met vijf types is er altijd een passende oplossing. Het juiste type is afhankelijk van de inhoud van uw woning en het benodigde warmwater. De Comfort Classic voldoet ruimschoots aan de eisen voor het HR107- keurmerk en beschikt over een twee cv-zones systeem.