Remeha

Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis

Altijd een optimale Remeha! Of het nu gaat om cv-ketels, thermostaten of (zonne)boilers, Remeha loopt graag warm voor warmte en alles wat daarbij hoort. Dat doet men al 75 jaar. Remeha dankt de goede naam aan topkwaliteit en service.

Remeha Avanta of Remeha Calenta: er is altijd een passende HR-ketel voor uw situatie

Remeha heeft een breed assortiment HR-ketels. Van de compacte Remeha Tzerra tot de krachtige Remeha Aquanta. Wilt u genieten van een nieuwe Remeha cv-ketel zonder te investeren? Kies dan voor onze aantrekkelijke huuroplossing. Voor nog geen euro per dag kunt u genieten van een nieuwe cv-ketel zonder de kosten voor onderhoud en reparatie.

Hieronder ziet u de verschillende types

Remeha Tzerra Plus- CW3 t/m CW5

De trend in compacte HR-ketels | Vanaf € 23,45 per maand

Met de Tzerra Plus zet Remeha opnieuw dé standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen in modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid. Dus gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen!

Remeha Avanta - CW3 t/m CW5

Krachtpatser in keukenkast-formaat | Vanaf € 29,05 per maand

Remeha blijft verbazen met innovatieve ketels. Neem nu de Remeha Avanta: een opvallend kleine HR-combiketel met opvallend grootse prestaties. Hij is dan ook niet voor niets de meest verkochte cv-ketel van Nederland!

Remeha Calenta - Solo of CW4 t/m CW6

De meest doordachte cv-ketel ooit | Vanaf € 26,98 per maand

Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.

Remeha Quinta Pro

Krachtpatser met bewezen techniek | Vanaf € 36,83 per maand

Een HR-ketel met voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen, maar toch uiterst licht en compact en daardoor vrijwel overal eenvoudig te plaatsen. De Quinta Pro is de krachtigste wandketel van Remeha, leverbaar in vier vermogensklassen: 45, 65, 90 en 115 kW.