Oudere hr-ketels van Agpo Ferroli brandgevaarlijk

09-04-2019 - Uit een onderzoek door Kassa is gebleken dat oudere CV ketels van het merk Agpo Ferroli brandgevaarlijk kunnen zijn.

Ook bij goed onderhoud kunnen er brandgevaarlijke situaties ontstaan.

Uit onderzoek is onlangs aan het licht gekomen dat bij ketels van Agpo Ferroli gemaakt voor 2011 er een probleem kan ontstaan met de warmtewisselaars. Dit kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De aluminium warmtewisselaar kan verstopt raken waardoor er een zogenaamde ‘’hot-spot’’ ontstaat. Hierdoor kan het aluminium gaan smelten wat een brandgevaarlijke situatie teweeg brengt. Goed onderhoud voorkomt dit probleem niet de onderhoudsmonteur kan hier met onderhoud niet bij dit komt doot de constructie van de CV ketel.

Gijsbers installatietechniek heeft in samenwerking met Remeha een unieke aktie in gang gezet om deze brandgevaarlijke CV ketels te vervangen voor een nieuwe CV ketel.

Als U voor 30 juni uw huidige "probleem" Agpo Ferolli ketel door ons laat vervangen voor een nieuwe Remeha Tzerra ketel word dit voor de aanbiedingprijs gedaan vanaf € 1.700,= inclusief BTW en kamer thermostaat.

heeft u interesse bel (0497-381123) of mail ons en vraag naar de voorwaarden

Wilt u het onderzoek van kassa bekijken klik dan hier.

Wilt U weten of ook Uw ketel een probleem ketel is klik dan hier